En hjemmeside er åbnet for at annoncere TV-anime-adaptionen af Satoru Niis Wind Breaker manga. Hjemmesiden postede, at CloverWorks vil producere anime serien og postede også animeens teaser-illustration (ovenfor).

Der vides ikke noget mere konkret om anime serien endnu.

Beskrivelse

En adrenalinfyldt manga, der foregår på en gymnasieskole for kriminelle, der nu er helte, der beskytter deres by. En hidsig, ny elev ankommer til skolen, fast besluttet på at kæmpe sig til toppen og blive den stærkeste af dem alle. Denne edgy, actionfyldte manga vil med garanti begejstre fans af Tokyo Revengers og andre historier om high school-kriminelle.

Haruka Sakura vil intet have med svage unge at gøre – han er kun interesseret i den stærkeste af de stærke. Han er lige begyndt på Furin High School, en skole af degenererede, der kun er kendt for deres kamp-styrke – styrke, de bruger til at beskytte deres by mod enhver, der ønsker den ondt. Men Haruka er ikke interesseret i at være en helt eller være en del af nogen form for hold – han vil bare kæmpe sig til toppen!

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,