Et central illustration og en trailer til den kommende anime My Unique Skill Makes Me OP even at Level 1 (Level 1 dakedo Unique Skill de Saikyō desu) er blevet udgivet sammen med en del information om den kommende serie.

Serien bliver skabt på animationsstudiet MAHO FILM og vil blive instrueret af Yūji Yanase (By the Grace of the Gods). Yuka Yamada (Tokyo Mew Mew New) står for seriens komposition
Miyako Nishida (In Another World With My Smartphone), Eri Kojima (In the Land of Leadale), Kaho Deguchi (If It’s for My Daughter, I’d Even Defeat a Demon Lord), og Yūko Ōba (I’m the Villainess, So I’m Taming the Final Boss) er ansvarlige for karakterdesigns.

Serien forventes at få premiere til sommer 2023. Serien vil kunne ses på Crunchyroll.

Trailer

Beskrivelse

Sato Ryota, en lønmodtager, der arbejder for en udnyttende virksomhed, befinder sig pludselig i en ukendt dungeon i en mærkelig verden, hvor monstre taber alle mulige ting som bytte.
Ved hjælp af en pige, han tilfældigvis støder på ved navn Emily, er han i stand til at tjekke sine egne stats… og finder ud af, at dem alle, både fysiske og magiske, er på rang F (den svageste)!
Hvad mere er, hans niveau sidder fast på 1 (det laveste)!

Ryota er på grænsen til fuldstændig fortvivlelse… men så lærer han, at han også har “Drop Skill: All S”, den mest kraftfulde unikke færdighed, der findes!

Kan Ryota overleve i denne bizarre verden?! Det stærkeste og svageste eventyr af alle er ved at begynde!

Illustration

My Unique Skill Makes Me OP even at Level 1 trailer og info
©Miki Nazuna,KODANSHA / Level 1 Project

Kilde

Kategoriseret i: