Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Hoshikuzu Telepath anime kommer til oktober

Til oktober begynder Hoshikuzu Telepath (Stardust Telepath) animeen baseret på mangaen af samme navn om en sky pige og en alien.

Hoshikuzu Telepath anime kommer til oktober
©大熊らすこ・芳文社/星屑テレパス製作委員会

Den officielle Twitter-konto for Houbunshas Manga Time Kirara magasin afslørede tirsdag, at TV anime serien baseret på Rasuko Ōkumas Hoshikuzu Telepath (Stardust Telepath) manga får premiere til oktober.

Roller

Folkene bag

Kaori (Yuyushiki, The Quintessential Quintuplets ∬) instruerer animeen hos Studio Gokumi. Kaori og Natsuko Takahashi (Yuyushiki, Comic Girls) er ansvarlige for seriens manuskripter. Takahiro Sakai (Yuki Yuna is a hero) designer karaktererne og fungerer også som animationsinstruktør.

Beskrivelse

Historien følger en genert pige ved navn Umika, der er bange for at tale med andre og har svært ved at få venner. En dag dukker en transferelev ved navn Yū op. Som det viser sig, er hun et rumvæsen, der kan læse andres følelser ved at røre hendes pande mod deres.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Næste del af The Princes of Tennis kommer til næste år.

Anime

Femte sæson Bungou Stray Dogs om de populære detektiver begynder allerede næste måned.

Anime

Om under en måned begynder Sweet Reincarnation om en mand der genfødes i en anden verden men bibeholder sin passion som konditor.

Nyheds links

Til oktober udkommer den næste Sword Art Online spil med titlen Sword Art Online: Last Recollection.