Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Bartender Glass of God TV anime kommer til april 2024

Til næste forår kommer animeen Bartender om en stille bar i Ginza.

Bartender Glass of God TV anime kommer til april 2024
© 城アラキ・長友健篩/集英社・Bar hoppers

Den officielle hjemmeside for den nye TV-anime-adaption af forfatteren Araki Joh og illustratoren Kenji Nagatomos Bartender manga afslørede at animeen har titlen Bartender Glass of God (Bartender: Kami no Glass) og får premiere til april 2024.

Hjemmesiden afslørede også en ny illustration og animeens vigtigste personale.

Ryōichi Kuraya (Tsugumomo, Farming Life in Another World) instruerer animeserien hos studiet Liber (The Ice Guy and His Cool Female Colleague). Mariko Kunisawa (Ascendance of a Bookworm alle 3 sæsoner, The case files of Jeweler Richard) fører tilsyn med seriens manuskripter, og Yōichi Ueda (Gangsta., The Night Beyond the Tricornered Window) er karakterdesigner og chefanimationsinstruktør. SUNTORY samarbejder om showets produktion

Crunchyroll annoncerede også mandag, at den vil streame anime i Nordamerika, Mellemamerika, Sydamerika, Europa, Afrika, Oceanien, Mellemøsten og CIS.

Beskrivelse

Beliggende i Ginza-distriktet i Tokyo ligger Eden Hall, en stille bar, som få mennesker formår at støde på. Det drives af den legendariske bartender Ryu Sasakura, et geni til at blande den rigtige drink til den rigtige kunde. Gennem hele hans periode i Eden Hall ankommer kunder fra alle samfundslag, der bærer alle mulige byrder, for at få et gudfrygtigt glas i hallen og et venligt ord med Ryu, som begge hjælper med at løse deres problemer og genoplive dem til en ny tur ved livet.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Skole fantasy serien får premiere til juli.

Anime

Seasonen adapterer "Kaigyoku/Gyokusetsu," "Shibuya Incident" historierne fra den 6. juli.

Figurer og merchandise

Fire kommende figurer af blonde piger: En elver, en cosplayer, en sangerinde og en dæmon.

Anime

Til næste forår kommer der en opsamlingsfilm af den populære serie fra efteråret 2022.