TMS har afsløret en engelsk-undertekstet trailer til anden sæson af Baki Hanma, animeen baseret på Keisuke Itagakis Hanma Baki – Son of Ogre manga.

Traileren afslører og forhåndsviser anden sæsons temasang, afslører nye rollebesætningsmedlemmer og afslører animeens Netflix verdensomspændende premieredato den 26. juli med historien “Tale of Pickle & The Pickle War Saga”, efterfulgt af animeens “The Father VS Son Saga” historie, der får premiere den 24. august.

Trailer

Beskrivelse

Historien udvikler sig endelig til et fuldblodssammenstød mellem Baki Hanma og hans far, Yujiro Hanma, der er kendt som “den stærkeste skabning på jorden.” Klimakset på Baki universet, som skildrede det “stærkeste forældre-barn-slagsmål i verdens historie” i den originale manga, er blevet adapteret til den længe ventede anime!

Illustration

Baki Hanma sæson 2 trailer
© 板垣恵介(秋田書店)/範馬刃牙製作委員会

Kilde

Kategoriseret i: