Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Malevolent Spirits: Mononogatari TV anime sæson 2 trailer

Anden sæson af Malevolent Spirits: Mononogatari serien om en klan der arbejder med ånder der besætter ting får premiere til juli.

Malevolent Spirits: Mononogatari TV anime sæson 2 trailer

Den officielle Twitter-konto for TV-animeen baseret på Onigunsōs Malevolent Spirits: Mononogatari manga afslørede en reklame video for anden sæson.

Videoen afslører og viser åbningstemasangen “Dare ga Tame” (For Whom) af Megatera Zero og den afsluttende temasang “Private Room” af Azusa Tadokoro.

Anden sæson af Malevolent Spirits: Mononogatari får premiere til juli.

Trailer

Beskrivelse

Når ånder krydser over i den menneskelige verden, kan de besætte gamle genstande og få en fysisk form: en tsukumogami. Tsukumogami kan være blide, voldelige eller et sted midt imellem, så Saenome-klanen hjælper fredeligt med at sende dem tilbage til åndeverdenen for at undgå ødelæggelse.

Kunato Hyouma er medlem af klanen, men er…mindre fredelig, da han nærer nag, da en tsukumogami frarøvede ham noget vigtigt.
Hyoumas bedstefar er bange for, at Hyoumas iltre vrede i omgangen med disse ånder vil føre til overnaturlige katastrofer, og sender ham for at bo i Kyoto med Nagatsuki Botan, en usædvanlig ung kvinde, der faktisk lever med en tsukumogami-lignende familie!
Kan Hyouma lære at kontrollere sine følelser, når han har at gøre med tsukumogami, eller er hans egen ånd dømt til at være besat af raseri for evigt?

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Næste del af The Princes of Tennis kommer til næste år.

Anime

Femte sæson Bungou Stray Dogs om de populære detektiver begynder allerede næste måned.

Anime

Om under en måned begynder Sweet Reincarnation om en mand der genfødes i en anden verden men bibeholder sin passion som konditor.

Nyheds links

Til oktober udkommer den næste Sword Art Online spil med titlen Sword Art Online: Last Recollection.