Den officielle Twitter-konto for TV-animeen baseret på Onigunsōs Malevolent Spirits: Mononogatari manga afslørede en reklame video for anden sæson.

Videoen afslører og viser åbningstemasangen “Dare ga Tame” (For Whom) af Megatera Zero og den afsluttende temasang “Private Room” af Azusa Tadokoro.

Anden sæson af Malevolent Spirits: Mononogatari får premiere til juli.

Trailer

Beskrivelse

Når ånder krydser over i den menneskelige verden, kan de besætte gamle genstande og få en fysisk form: en tsukumogami. Tsukumogami kan være blide, voldelige eller et sted midt imellem, så Saenome-klanen hjælper fredeligt med at sende dem tilbage til åndeverdenen for at undgå ødelæggelse.

Kunato Hyouma er medlem af klanen, men er…mindre fredelig, da han nærer nag, da en tsukumogami frarøvede ham noget vigtigt.
Hyoumas bedstefar er bange for, at Hyoumas iltre vrede i omgangen med disse ånder vil føre til overnaturlige katastrofer, og sender ham for at bo i Kyoto med Nagatsuki Botan, en usædvanlig ung kvinde, der faktisk lever med en tsukumogami-lignende familie!
Kan Hyouma lære at kontrollere sine følelser, når han har at gøre med tsukumogami, eller er hans egen ånd dømt til at være besat af raseri for evigt?

Kilde

Kategoriseret i: