Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Ōoku: The Inner Chambers trailer
Ōoku: The Inner Chambers trailer

Anime

Ōoku: The Inner Chambers trailer

Til sommer kommer der en omvendt historisk anime på Netflix, hvor kvinderne har overtaget alle de traditionelle mandlige roller.

Netflix begyndte tirsdag at streame en engelsk-undertekstet trailer til animeen baseret på Fumi Yoshinagas Ōoku: The Inner Chambers manga. Traileren afslører animeens verdensomspændende premiere den 29. juni på Netflix.

Trailer

Beskrivelse

I Edo-perioden Japan er en mærkelig ny sygdom kaldet Rødkopper begyndt at forgribe sig på landets mænd. Inden for firs år efter det første udbrud er den mandlige befolkning faldet med femoghalvfjerds procent. Kvinder har påtaget sig alle de roller, der traditionelt er givet til mænd, selv Shogunens. Mændene, dyrebare forsørgere, er omhyggeligt beskyttet. Og de smukkeste af mændene bliver sendt til tjeneste i Shoguns indre kammer…

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...