Personalet bag tv-animeen baseret på Miri Mikawa og akis Sugar Apple Fairy Tale light novel serie afslørede sidste søndag den vigtigste reklamevideo og flere medvirkende medlemmer til animeens andet cours (kvarte år) – reelt anden del af første sæson, ikke at der er annonceret mere. Det andet cours får premiere den 7. juli.

Trailer

Beskrivelse

I en verden, hvor feer købes og sælges videre til højestbydende, er mennesker ikke ligefrem venlige over for fefolket. Men det er netop dette venskab, Anne Halford forsøger at forfølge med Challe, hendes nye fe-livvagt, selvom han slet ikke er begejstret for ideen. Som sin nye elskerinde rekrutterer Anne ham til at eskortere hende gennem særligt farligt territorium, men med en modvillig livvagt, der forsøger at undslippe et liv i trældom, må hun håndtere langt mere, end hun havde regnet med.

Kilde

Kategoriseret i: