Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Sugar Apple Fairy Tale anime del 2 trailer
Sugar Apple Fairy Tale anime del 2 trailer

Anime

Sugar Apple Fairy Tale anime del 2 trailer

Sugar Apple Fairy Tale del to begynder allerede om lidt over tre uger.

Personalet bag tv-animeen baseret på Miri Mikawa og akis Sugar Apple Fairy Tale light novel serie afslørede sidste søndag den vigtigste reklamevideo og flere medvirkende medlemmer til animeens andet cours (kvarte år) – reelt anden del af første sæson, ikke at der er annonceret mere. Det andet cours får premiere den 7. juli.

Trailer

Beskrivelse

I en verden, hvor feer købes og sælges videre til højestbydende, er mennesker ikke ligefrem venlige over for fefolket. Men det er netop dette venskab, Anne Halford forsøger at forfølge med Challe, hendes nye fe-livvagt, selvom han slet ikke er begejstret for ideen. Som sin nye elskerinde rekrutterer Anne ham til at eskortere hende gennem særligt farligt territorium, men med en modvillig livvagt, der forsøger at undslippe et liv i trældom, må hun håndtere langt mere, end hun havde regnet med.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Den 12. og sidste episode af The Duke of Death and His Maid Season 2 (Shinigami Bocchan to Kuro Maid 2nd Season) TV-anime serien...

Anime

Den første halvdel af Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation sæson 2 sluttede i går med sit 12. afsnit (13 inklusive episode 0), men sæsonen vender...

Anime

Anden del af tredje sæson af Dr. Stone begynder til oktober.

Anime

NTV bliver den største aktionær i Ghibli med en andel på 42,3%.