Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Tokyo Revengers S03: Tenjiku Arc trailer og info
Tokyo Revengers S03: Tenjiku Arc trailer og info

Anime

Tokyo Revengers S03: Tenjiku Arc trailer og info

Til efteråret kommer tredje sæson af den populære Tokyo Revengers.

Den officielle hjemmeside for Tokyo Revengers animeen afslørede søndag, at den tidligere annoncerede tredje sæson af anime-serien, der får titlen Tokyo Revengers: Tenjiku-hen (Tenjiku Arc), får premiere til oktober. Hjemmesiden afslørede også den nye sæsons første promo-video og flere medvirkende.

Trailer

Roller

Beskrivelse

Takemichi Hanagaki finder ud af at hans daværende kæreste fra mellemskolen, Hinata Tachibana, blev myrdet af den berygtede Tokyo Manji bande. Takemichi begynder at overveje, hvordan livet, da han var sammen med Hinata, gik tabt og siger: hans lejlighed er lillebitte, han holder sig kun knapt oven vande med et dårligt job, og siden Hinata har han faktisk ikke haft nogen kæreste… kort sagt: hans liv er på det absolutte nulpunkt og han er en taber!

En dag efter denne dårlige nyhed bliver han skubbet af personnen og ud på togskinnerne ​​en fremmed. Selvom han hurtigt håndterer sin død, åbner han øjnene et øjeblik senere og indser, at han pludselig rejste ind i fortiden for 12 år siden! Nu beslutter han sig for at omskrive fremtiden og afholde sin kæreste Hinata fra hendes forfærdelige skæbne.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Figurer og merchandise

Her er fire nendoroids mere der udkommer til februar 2024: en guitarist, en ånd, en åndejæger og en dukke.