Den officielle hjemmeside for Tokyo Revengers animeen afslørede søndag, at den tidligere annoncerede tredje sæson af anime-serien, der får titlen Tokyo Revengers: Tenjiku-hen (Tenjiku Arc), får premiere til oktober. Hjemmesiden afslørede også den nye sæsons første promo-video og flere medvirkende.

Trailer

Roller

Beskrivelse

Takemichi Hanagaki finder ud af at hans daværende kæreste fra mellemskolen, Hinata Tachibana, blev myrdet af den berygtede Tokyo Manji bande. Takemichi begynder at overveje, hvordan livet, da han var sammen med Hinata, gik tabt og siger: hans lejlighed er lillebitte, han holder sig kun knapt oven vande med et dårligt job, og siden Hinata har han faktisk ikke haft nogen kæreste… kort sagt: hans liv er på det absolutte nulpunkt og han er en taber!

En dag efter denne dårlige nyhed bliver han skubbet af personnen og ud på togskinnerne ​​en fremmed. Selvom han hurtigt håndterer sin død, åbner han øjnene et øjeblik senere og indser, at han pludselig rejste ind i fortiden for 12 år siden! Nu beslutter han sig for at omskrive fremtiden og afholde sin kæreste Hinata fra hendes forfærdelige skæbne.

Kilder

Kategoriseret i: