Dette års septemberudgave af Shogakukans Monthly Shonen Sunday magasin annoncerede lørdag, at Sōichirō Yamamotos Teasing Master Takagi-san (Karakai Jōzu no Takagi-san) manga slutter i magasinets novemberudgave den 12. oktober.

Yamamoto lancerede mangaen i Gessan mini, det ledsagende hæfte til Shogakukans Gessan (Monthly Shonen Sunday) magazine, i 2013. Efter at Yamamoto var færdig med at serialisere sin Fudatsuki no Kyōko-chan manga i Gessan i juni 2016, flyttede Teasing Master Takagi-san til Gessan juli 2016. Shogakukan udgav mangaens 19. samlede bogbind den 10. marts.

Beskrivelse

Mellemskoleeleven Nishikata er træt af sin klassekammerat, der sidder i nærheden, Takagi. Dag ud og dag ind forfølger hun efter ham med alle slags tricks eller narrestreger. Selv når han forsøger at drille hende tilbage, er hun altid et skridt foran, men han er ikke ved at give op så let i denne kamp mellem list og ungdom!

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,