Den officielle hjemmeside for Firefighter Daigo: Rescuer in Orange, tv-anime serien baseret på Masahito Soda og Kuro Tomiyamas Megumi no Daigo: Kyūkoku no Orange manga, begyndte at streame sin anden teaser-video til animeen sidste torsdag.

Teaseren viser brandslukningsscener, samt hovedpersonerne i M Company i fysisk træning, med indtaling af stemmeskuespiller Kenjiro Tsuda.

https://youtu.be/tBFHszgCdnw

Serien vil få premiere til efteråret 2023. Serien vil kunne ses på Crunchyroll.

Serien bliver skabt på animationsstudiet Brains Base og vil blive instrueret af Masahiko Murata (Naruto ShippūdenTo Your Eternity).
Duoen Hitomi Tsuruta (World Trigger) og Koji Yabuno (Space Brothers) er ansvarlige for karakterdesign, mens Shinzo Fujita (To Your Eternity) står for seriens komposition.

Beskrivelse

Historien om, hvordan tre unge brandmænd, der skulle redde Japan, vokser i ånden! Toake Daigo brænder af bemærkelsesværdigt talent og enestående beslutsomhed. Onoda Shun kæmper mod murene, der blokerer hans egen vej. Nakamura Yuki håber at blive et af de få kvindelige medlemmer af det særlige redningskorps kendt som “Orange”. Da disse tre unge brandmænd, der deler målet om at blive medlemmer af Orange, samles, begynder historien om, hvordan Japan en dag vil blive reddet… og det, der truer foran dem, er en krise, der bringer hele landet i fare!

Kilde

Kategoriseret i: