Det er godt nok nogen tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Crunchyroll udgav verdenspremiere-traileren (angivet som en teaser-reklame video på japansk) for animeen baseret på Tow Ubukatas Bye Bye, Earth roman tilbage på deres New York Comic Con-panel i oktober. Traileren annoncerer animeens hovedrolle, personale og tv- og streamingpremiere i 2024.

Bye, Bye Earth er en co-produktion mellem Crunchyroll, WOWOW og Sony Pictures Entertainment Japan. Crunchyroll vil vise den i mere end 200 lande og territorier.

Roller

Fairouz Ai spiller hovedrollen Belle Lablac:

Folkene bag

Yasuto Nishikata (The Seven Deadly Sins the Movie: Prisoners of the Sky, Hortensia Saga, Killing Bites) instruerer animeen hos LIDEN FILMS med assisterende instruktør Sōta Yokote. Hiroyuki Yoshino (Code Geass: Lelouch of the Rebellion, Macross Frontier, World Trigger, Izetta: The Last Witch) er ansvarlig for seriens manuskripter, og Yūki Hino designer karaktererne. Kevin Penkin (Made in Abyss, The Rising of The Shield Hero, The Apothecary Diaries) komponerer musikken.

Andre medarbejdere er bl.a.

  • Monster design: Ken Tsubuki, Yoshitomo Hara
  • Art director: Hotaka Okamoto
  • Color key artist: Aiko Shinohara
  • Fotografi kompositions instruktør: Yūki Murotsuka
  • Editing: Kiyomi Yamada
  • Lyd instruktør: Sōichirō Kubo

Beskrivelse

I en verden af antropomorfe dyr blev Belle Lablac født som det eneste menneske. Uden hugtænder, pels eller skæl blev hun kaldt “ansigtsløs”, og hun levede et ensomt liv uden nogen anden, hun kunne identificere sig med. “Jeg vil være en del af verden…” Med sådan en længsel i sit hjerte beslutter hun sig for at begive sig ud på en rejse for at finde sine rødder, bærende på Rundingen, et stort sværd så højt som hun er. Hun ved ikke, hvor mange modgang der venter hende undervejs…

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,