Den officielle hjemmeside for tv-animeen baseret på Kenichi Kondōs Dark Gathering manga begyndte at streame showets tredje reklamevideo. Videoen afslører og forhåndsviser luz’ åbningstemasang “Kakuriyo” (Afterlife).

Hjemmesiden afslørede også seriens tredje nøgle billede:

Dark Gathering anime trailer 3
© 近藤憲一/集英社・ダークギャザリング製作委員会

Serien begynder den 9. juli. Hiroshi Ikehata (FLCL ProgressiveKiratto Pri☆ChanSpace Battleship Tiramisu) instruerer anime serien hos OLM.

Beskrivelse

Keitarō Gentōga har evnen til at være et spirituelt medium. I junior high school fik han en anden besat af en ånd, og han har leve indelukket i mere end to år. Da han genindfører sig selv i samfundet som privatlærer, møder han en genial pige ved navn Yayoi Hōzuki. Yayoi er øjeblikkeligt i stand til at fortælle, at Keitarō har dygtighed som spirituelt medium, og hun inviterer ham til at tage med hende til et hjemsøgt sted. De to starter derefter deres rejse med at fange onde ånder.

Tidligere trailer

Kilder

Kategoriseret i: