Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Dark Gathering anime trailer 3
Dark Gathering anime trailer 3

Anime

Dark Gathering anime trailer 3

Om et par uger begynder Dark Gathering animeen baseret på Kenichi Kondōs manga af samme navn.

Den officielle hjemmeside for tv-animeen baseret på Kenichi Kondōs Dark Gathering manga begyndte at streame showets tredje reklamevideo. Videoen afslører og forhåndsviser luz’ åbningstemasang “Kakuriyo” (Afterlife).

Hjemmesiden afslørede også seriens tredje nøgle billede:

Dark Gathering anime trailer 3
© 近藤憲一/集英社・ダークギャザリング製作委員会

Serien begynder den 9. juli. Hiroshi Ikehata (FLCL ProgressiveKiratto Pri☆ChanSpace Battleship Tiramisu) instruerer anime serien hos OLM.

Beskrivelse

Keitarō Gentōga har evnen til at være et spirituelt medium. I junior high school fik han en anden besat af en ånd, og han har leve indelukket i mere end to år. Da han genindfører sig selv i samfundet som privatlærer, møder han en genial pige ved navn Yayoi Hōzuki. Yayoi er øjeblikkeligt i stand til at fortælle, at Keitarō har dygtighed som spirituelt medium, og hun inviterer ham til at tage med hende til et hjemsøgt sted. De to starter derefter deres rejse med at fange onde ånder.

Tidligere trailer

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Anime

Den søde romantiske serie Horimiyas spinoff slutter snart.