Den officielle Twitter-konto for tv-animeen baseret på Hiro Mashimas Edens Zero manga afslørede nye rollebesætningsmedlemmer og “Aoi Cosmos” historie traileren for den næste cours (kvarte år) af anden sæson i onsdags. Videoen viser også den nye åbningstemasang “Kaibutsu” af Tani Yuuki.

Beskrivelse

I Granbell Kingdom, en forladt forlystelsespark, har Shiki levet hele sit liv blandt maskiner. Men en dag dukker Rebecca og hendes kattekammerat Happy op ved parkens porte. Lidt ved disse nytilkomne, at dette er den første menneskelige kontakt, Granbell har haft i hundrede år!
Da Shiki snubler sig vej til at få nye venner, ophidser hans tidligere naboer en mulighed for et robo-oprør…Og da hans gamle hjemland bliver for farligt, må Shiki slutte sig til Rebecca og Happy på deres rumskib og flygte ud i det grænseløse kosmos.

Ældre trailer for første del af sæson 2

Kilde

Kategoriseret i: