Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Edens Zero sæson 2 Aoi Cosmos trailer
Edens Zero sæson 2 Aoi Cosmos trailer

Anime

Edens Zero sæson 2 Aoi Cosmos trailer

Her er en trailer for næste historie i anden sæson af Edens Zero animeen.

Den officielle Twitter-konto for tv-animeen baseret på Hiro Mashimas Edens Zero manga afslørede nye rollebesætningsmedlemmer og “Aoi Cosmos” historie traileren for den næste cours (kvarte år) af anden sæson i onsdags. Videoen viser også den nye åbningstemasang “Kaibutsu” af Tani Yuuki.

Beskrivelse

I Granbell Kingdom, en forladt forlystelsespark, har Shiki levet hele sit liv blandt maskiner. Men en dag dukker Rebecca og hendes kattekammerat Happy op ved parkens porte. Lidt ved disse nytilkomne, at dette er den første menneskelige kontakt, Granbell har haft i hundrede år!
Da Shiki snubler sig vej til at få nye venner, ophidser hans tidligere naboer en mulighed for et robo-oprør…Og da hans gamle hjemland bliver for farligt, må Shiki slutte sig til Rebecca og Happy på deres rumskib og flygte ud i det grænseløse kosmos.

Ældre trailer for første del af sæson 2

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...