Det officielle websted for tv-anime-adaptionen af ​​Kai Ikadas Hokkaido Gals Are Super Adorable! (Dosanko Gal wa Namaramenkoi) manga afslørede tirsdag (japanerne er jo en del timer forud) den første reklame video, vigtige illustration og ekstra cast.

Videoen bekræfter, at animeen får premiere til januar 2024. Oprindelige var det planlagt at den skulle begynde i år, men det er så udskudt.

Beskrivelse

Gymnasiedrengen Tsubasa flytter til Kitami City oppe i Hokkaido, hvor han møder en “gal” ved et busstoppested. Synet af hende, der står alene mod det hvide snelandskab, barbenet trods den isnende kulde, fanger hans hjerte.

Roller

Hovedroller

Biroller

Illustration

Hokkaido Gals Are Super Adorable! TV anime trailer 1
©伊科田海/集英社・道産子ギャルはなまらめんこい製作委員会

Folkene bag

Mirai Minato (Masamune-kun’s Revenge, BOFURI: I Don’t Want to Get Hurt, so I’ll Max Out My Defense.) er chefinstruktør og overvåger også seriemanuskripterne til animeen.

Misuzu Hoshino (episodeinstruktør for Laid-Back Camp, The Great Jahy Will Not Be Defeated!) instruerer animeen hos SILVER LINK. og BLADE, og Katsuyuki Sato (My Stepmom’s Daughter Is My Ex, Fire in His Fingertips -My Childhood Friend is a Fireman-) designer karaktererne.

Ældre illustration

Hokkaido Gals Are Super Adorable!
©Kai Ikada/SHUEISHA, Hokkaido Gals Are Super Adorable Production Committee 

Kilde

Kategoriseret i: