Der er udgivet en 90 sekunder lang video til den kommende animefilm SAND LAND, som for første gang giver en forsmag på temasangen “Utopia” af imase.

Ligesom hans Akira Toriyamas mest kendte værk DragonBall udkom Sand Land her i Danmark for 20 år siden. Serien er på kun én bog.

Filmen er et samarbejde mellem studierne Sunrise, Kamikaze Douga og ANIMA. Toshihisa Yokoshima (Amanatsu) vil instruere. Hiroshi Koujina (The Vampire Dies in No Time) fungerer som hans rådgiver. Hayashi Mori (Cells at Work!; Drifting Home) skal skrive manuskriptet, mens Yugo Kanno (JoJo’s Bizarre Adventure: Stardust Crusaders) skal komponere musikken.

Filmen er planlagt til at få premiere i japanske biografer den 18. august 2023.

Illustration

Sand Land film trailer
©バード・スタジオ/集英社 ©SAND LAND製作委員会

Beskrivelse

Sandland handler om vand. Intet virker uden det livsvigtige vand. Det ved Beelzebub også. Som djævelens søn skal han træne ordentligt for senere selv at blive en “god” dæmon. Men han afbryder træningen, da en fremmed beder ham om hjælp. Fra nu af er hans eneste mål at søge efter den mystiske vandkilde, der må være et sted i det sydlige Sandland, men som er stærkt bevogtet af en hensynsløs konge…

Ældre teaser trailer

Ældre illustration

Sand Land anime filmen kommer til august

Kilde

Kategoriseret i: