Personalet bag tv-animeen baseret på Takemachis Spy Classroom (Spy Kyōshitsu eller Spy Room) light novel serie udgav den vigtigste illustration og vigtigste reklamevideo under deres livestream “Information Mission Debriefing From Kagerō Palace”.

Videoen afslører premieren den 13. juli på animeens anden sæson.

Beskrivelse

Efter en ødelæggende militær konflikt fører lande deres krige i hemmelighed. En ususædvanlig spion, Klaus har aldrig fejlet på trods af sine særheder, og han samler et hold for at påtage sig en umulig mission – en med over 90 procent chance for fiasko. Men de medlemmer, han vælger, er alle tabere uden nogen praktisk erfaring. De bliver nødt til at bruge alle tricks (og nogle der ikke findes) for at bevise, at de er klar til opgaven!

Illustration

Spy Classroom sæson 2 trailer
©竹町・トマリ/KADOKAWA/「スパイ教室」製作委員会

Kilder

Kategoriseret i: