Warner Bros. Japan begyndte forrige lørdag at streame en primær reklamevideo til Tonikaku Kawaii Joshi Kō-hen (TONIKAWA: Over The Moon For You ~High School Days~ eller bogstaveligt talt Tonikaku Kawaii Girls’ High School Arc), den nye anime med fire afsnit i TONIKAWA: Over The Moon For You serien.

Den nye anime handler om seriens hovedperson Nasa, som bliver bedt af sin junior high lærer om at holde en klasse på en high school, der udelukkende er for piger. Eleverne ender med at søge Nasas råd om deres kærlighedsproblemer. På den anden side foregiver Tsukasa at være cool, men er faktisk nervøs ved at vide, at Nasa er omgivet af unge high school piger.

Den halvmånedlige anime får premiere i Japan den 12. juli ved middagstid i Japan og derefter vises på diverse japanske streaming tjenester og en TV kanal derovre. Crunchyroll vil streame den nye anime her i Vesten.

TONIKAWA: Over The Moon For You ~High School Days illustration

Det nye anime cast inkluderer:

  • Ayane Sakura som Kaguya Gekkō
  • Rika Nagae som Yaiba Shirogane
  • Coco Hayashi som Haru Miyako
  • Hina Yomiya som Mishio Usa
  • Ayane Matsuda som Hotaru Kurenai
  • Hitomi Ueda som Hakase Inukai
  • Kaori Maeda som Jessie Nikotama

Stemmeskuespillerinden Saori Hayami fremfører åbningstemasangen “plan”, og Akari Kitō, der spiller Tsukasa Yuzaki i serien, fremfører temasangen “Guru Guru Live”.

Kilde

Kategoriseret i: