Den officielle hjemmeside for tv anime serien baseret på Kenkyo na Circles I Was Reincarnated as the 7th Prince So I Can Take My Time Perfecting My Magical Ability (Tensei Shitara Dainana Ōji Datta no de, Kimamani Majutsu o Kiwamemasu) light novel serie begyndte at streame en teaser-trailer til animeen i tirsdags.

Teaseren indeholder nye optagelser af karaktererne Tao og Ren sammen med gamle optagelser fra teaseren fra november 2022 og afslører animeens premieredato til april 2024. Videoen afslører også, at musikeren R.O.N (STEREO DIVE FOUNDATION) komponerer musikken til animeen.

Beskrivelse

Prins Lloyd var ikke altid en prins … faktisk er hans tidligere liv et, han husker perfekt: han var en slags troldmand. Så da han blev tvunget til at reinkarnere, besluttede han at fortsætte sine studier, prins af riget eller ej! Men hans nye liv har sine egne sæt udfordringer… herunder at være en 10-årig! Hvad skal den 7. prins/sorcerer gøre?!

Kilde

Kategoriseret i: