Vinter 2023

UniteUp! TV anime trailer

En scenepræsentation til Animate Girls Festival 2022 begivenheden lørdag afslørede en ny reklame video for TV anime serien der er del af Sony Musics “Next Dimensional Idol Project” Uniteup!.

Videoen afslører showets personale og premiere på japansk TV den 7. januar 2023.

Trailer

Beskrivelse

Animeens historie handler om Akira Kiyose, der synger på et videostreamingssted under sangernavnet “Kikunoyu.” En dag spejder talentbureauet sMiLea Production ham. Smilea er et agentur grundlagt af det pensionerede legendariske idolpar AneLa for at træne nye spirende idoler. Akira danner derefter en idolgruppe med Banri Naoe og Chihiro Isuzugawa, der også blev spejdet. Deres nye gruppe, Protostar, får deres debut sammen med andre nye idolgrupper hos sMiLea Production: Legit og Jaxx Jaxx.

Kilde

Forår 2023

Uma Musume Pretty Derby: Road to the Top net anime trailer

Den anden dag af Uma Musume Pretty Derby franchisens “4th Event Special Dreamers!! Extra Stage” annoncerede søndag at den tidligere annoncerede net anime vil begynde at streame næste forår under navnet: Uma Musume Pretty Derby: Road to the Top.

Uma Musume Pretty Derby: Road to the Top net animeen er adskilt fra den tredje TV anime sæson beskrevet herunder. Net animeen vil skildre hvordan T.M. Opera O, Admire Vega, Narita Top Road og andre Uma Musume (hestepiger) går head-to-head for at vinde klassiske konkurrencer.

Trailer

Kilde

Why Raeliana Ended Up at the Duke’s Mansion trailer 1

Det officielle websted for TV anime serien baseret på Milcha og Whales Why Raeliana Ended Up at the Duke’s Mansion (Kanojo Ga Kōshaku-tei ni itta riyū på japansk) manhwa blev lørdag opdateret med anime seriens første reklame video og en ny nøgle illustration.

Videoen annoncerer anime seriens vigtigste rollebesætning, hovedpersonale, afsluttende temasang og april 2023 premiere.

Trailer

Beskrivelse

Eunha Park var bare en almindelig pige, der var desperat efter at komme på college, men når hun endelig gør det, er hendes glæde kort, da hun bliver skubbet af et tag – kun for at vågne op som Raeliana McMillan, en karakter fra en roman, hvis død tjener som katalysator til historiens begivenheder. Men Raeliana nægter at dø en anden gang og er fast besluttet på at ændre hendes skæbne, uanset hvad!

Kilde

Ukendt

I Was Reincarnated as the 7th Prince so I Can Take My Time Perfecting My Magical Ability laves til anime og trailer

Kenkyo na Circles I Was Reincarnated as the 7th Prince so I Can Take My Time Perfecting My Magical Ability (Tensei Shitara Dainana ōji Datta no de, Kimamani Majutsu o Kiwamemasu) light novel serie danner grundlag for en TV anime adaption.

Et officielt websted åbnede for anime serien lørdag, og det afslører en teaser reklame video, illustration, rollebesætning og personale.

Trailer

Beskrivelse

Prins Lloyd var ikke altid en prins … faktisk er hans tidligere liv et, han husker perfekt: han var en slags troldmand. Så da han blev tvunget til at reinkarnere, besluttede han at fortsætte sine studier, prins af riget eller ej! Men hans nye liv har sine egne sæt udfordringer… herunder at være en 10-årig! Hvad skal den 7. prins/sorcerer gøre?!

Kilde

Sword Art Online får nyt film projekt

“Sword Art Online -Full Dive-” begivenheden, der fejrede 10-årsdagen for Sword Art Online anime-franchisen og online-lanceringen af det fiktive spil i historien, annoncerede søndag – den dag hvor spillet “burde” være udkomemt, at franchisen lancerer en “helt-nyt originalt filmprojekt. “

Meddelelsen specificerede ikke, om det nye projekt er animeret. Personalet beskriver filmen i termer, der normalt bruges til historier, der ikke fortælles i det originale værk.

Video

Søndagens begivenhed blev åbnet med en ny videosekvens fra A-1-Pictures:

Kilder

Uma Musume Pretty Derby TV anime får tredje sæson

Den anden dag af Uma Musume Pretty Derby franchisens “4th Event Special Dreamers!! Extra Stage” annoncerede søndag at produktionen på en tredje Uma Musume Pretty Derby TV anime sæson har fået grønt lys. Studio Kai producerer animeen.

Annoncerings video

Kilde

Kategoriseret i: