Der kommer en anden sæson af Hell’s Paradise, der er baseret på Yūji Kakus Hell’s Paradise: Jigokuraku manga. Nedenstående trailer bekræfter dette. Skaberne af serien har dog ikke afsløret detaljer om hvornår endnu.

Beskrivelse

Gabimaru var engang ophøjet som den stærkeste ninja, men han har ophørt med sit virke og overtræder lovene i sin landsby. Efter at være blevet fanget hævder han, at han ikke har noget tilbage at leve for. På grund af hans overmenneskelige træning har han imidlertid utilsigtet overlevet flere henrettelser, fra forsøg på halshugning til brænding på bålet. Bøddelen Sagiri Asaemon fortæller ham, at han har langvarig tilknytning til livet og sender ham ud på en mission for at vinde sin frifindelse: at finde udødelighedens eliksir.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,