Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Hell's Paradise får anime sæson 2
Hell's Paradise får anime sæson 2

Anime

Hell’s Paradise får anime sæson 2

Der kommer en anden sæson af Hell’s Paradise, der er baseret på Yūji Kakus Hell’s Paradise: Jigokuraku manga. Nedenstående trailer bekræfter dette. Skaberne af serien har dog ikke afsløret detaljer om hvornår endnu.

Beskrivelse

Gabimaru var engang ophøjet som den stærkeste ninja, men han har ophørt med sit virke og overtræder lovene i sin landsby. Efter at være blevet fanget hævder han, at han ikke har noget tilbage at leve for. På grund af hans overmenneskelige træning har han imidlertid utilsigtet overlevet flere henrettelser, fra forsøg på halshugning til brænding på bålet. Bøddelen Sagiri Asaemon fortæller ham, at han har langvarig tilknytning til livet og sender ham ud på en mission for at vinde sin frifindelse: at finde udødelighedens eliksir.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Den 12. og sidste episode af The Duke of Death and His Maid Season 2 (Shinigami Bocchan to Kuro Maid 2nd Season) TV-anime serien...

Anime

Den første halvdel af Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation sæson 2 sluttede i går med sit 12. afsnit (13 inklusive episode 0), men sæsonen vender...

Anime

Anden del af tredje sæson af Dr. Stone begynder til oktober.

Anime

NTV bliver den største aktionær i Ghibli med en andel på 42,3%.