Den officielle hjemmeside for animeen baseret på forfatteren Chugongs og den afdøde kunstner DUBU’s (REDICE Studio) Solo Leveling manhwa afslørede animeens hovedrolle i en karakter-reklame video tirsdag. (Den samme video debuterede på Crunchyrolls Anime Expo-panel i mandags)

Animeens hovedrolle inkluderer:

  • Taito Ban som Sung Jinwoo/Shun Mizushino
  • Reina Ueda som Cha Hae-In/Shizuku Kosaka
  • Hiroki Touchi som Baek Yoonho/Taiga Shirakawa
  • Genta Nakamura som Yoo Jinho/Kenta Morohishi
  • Daisuke Hirakawa som Choi Jong-In/Shin Mogami
  • Banjou Ginga som Go Gunhee/Kiyoomi Gotō
  • Makoto Furukawa som Woo Jinchui/Akira Inukai

Anime serien får premiere næste vinter (2024).

Beskrivelse

Det er mere end et årti siden, at “portene” pludselig dukkede op – de stier, der forbinder vores verden med en anden dimension. Siden da er visse mennesker vågnet til overnaturlige kræfter. Vi kalder disse individer “jægere”. Jægere lever af at bruge deres kræfter til at erobre dungeons inden for portene.

I denne verden af hårde kunder er den lavt rangerede jæger Jinwoo Sung kendt som “den svageste jæger blandt hele menneskeheden.”

En dag bliver Jinwoo dødeligt såret, da han løber ind i dobbelte dungeons af høj rang, skjult i en dungeon med lav rang. Lige da dukker et mystisk søgevindue op foran ham. På randen af døden beslutter Jinwoo sig for at acceptere missionen og begynder at levelle op… mens andre ikke gør det

Tidligere illustration

Solo Leveling anime teaser
© Solo Leveling Animation Partners

Tidligere teaser

Kilder

Kategoriseret i: