Den officielle Twitter-konto for Dropkick on My Devil! franchise annoncerede lørdag, at Jashin-chan Dropkick: Seikimatsu-hen (Dropkick on My Devil! Apocalypse Arc), den nye spinoff-anime til franchisen, vil blive sendt den 26. december kl. 24:00 (reelt den 27. december kl. 12:00) på BS NTV (en japansk TV kanal).

Denne tv-spinoff er forskellig fra den crowdfundede fjerde sæson af animeen.

I modsætning til den forrige anime animerer Makaria spinoff-episoden.

Animeen er et samarbejde med byen Takamori i Kumamoto Prefecture.

Animeens titel, illustration og billedmateriale refererer Fist of the North Star. Animeen placerer Yurine som den tyranniske hersker over en Jinbocho, der er efterladt i ruiner efter et meteorangreb. Ledet af stjernerne for at besejre Yurine, drager Jashin-chan sydpå og har et ejendommeligt møde i Takamori.

Kilder

Kategoriseret i: