Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Twin Star Cyclone Runaway yuri sci-fi romaner laves til manga
Twin Star Cyclone Runaway yuri sci-fi romaner laves til manga
© Issui Ogawa, Ahiru Tanaka, Bushiroad

Manga og bøger

Twin Star Cyclone Runaway yuri sci-fi romaner laves til manga

Den 21. begynder en ny yuri manga, der foregår i en fjern fremtid blandt rumfiskere: Twin Star Cyclone Runaway.

August-udgaven af Bushiroads Monthly Bushiroad magasin annoncerede fredag, at Ahiru Tanaka vil lancere manga adaptionen af Issui Ogawas Twin Star Cyclone Runaway yuri sci-fi-romaner på Comic Bushiroad Web mangaside den 21. juli.

Romanernes historie foregår 6.000 år efter, at menneskeheden har spredt sig ud over stjernerne, og foregår inde i et gigantisk byskib, der kredser om en fjerntliggende gasgigant. Skibet er hjemsted for en civilisation af rumfiskere, der fanger værdifulde fiskelignende væsner kendt som Besshu. Samfundet høster Besshuerne gennem skibe, der drives af tvungne mandlige-kvindelige par af operatører og piloter, som af det mandsdominerede samfund ses som et ægtepar.
Historien handler om Terra, som søger en partner til at drive et skib, og finder hende i den mystiske løbske pige Diode, hvor de begge enestående er i stand til at bruge skibet på trods af at de begge er kvinder.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Den 12. og sidste episode af The Duke of Death and His Maid Season 2 (Shinigami Bocchan to Kuro Maid 2nd Season) TV-anime serien...

Anime

Den første halvdel af Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation sæson 2 sluttede i går med sit 12. afsnit (13 inklusive episode 0), men sæsonen vender...

Anime

NTV bliver den største aktionær i Ghibli med en andel på 42,3%.

Figurer og merchandise

Pop Up Parade figurer der kommer mellem januar og marts 2024, fra feer og kæmper over heks til idoler.