August-udgaven af Bushiroads Monthly Bushiroad magasin annoncerede fredag, at Ahiru Tanaka vil lancere manga adaptionen af Issui Ogawas Twin Star Cyclone Runaway yuri sci-fi-romaner på Comic Bushiroad Web mangaside den 21. juli.

Romanernes historie foregår 6.000 år efter, at menneskeheden har spredt sig ud over stjernerne, og foregår inde i et gigantisk byskib, der kredser om en fjerntliggende gasgigant. Skibet er hjemsted for en civilisation af rumfiskere, der fanger værdifulde fiskelignende væsner kendt som Besshu. Samfundet høster Besshuerne gennem skibe, der drives af tvungne mandlige-kvindelige par af operatører og piloter, som af det mandsdominerede samfund ses som et ægtepar.
Historien handler om Terra, som søger en partner til at drive et skib, og finder hende i den mystiske løbske pige Diode, hvor de begge enestående er i stand til at bruge skibet på trods af at de begge er kvinder.

Kilde

Kategoriseret i: