Dengeki Bunko 30-års jubilæumsbegivenhed i søndags afslørede teaser-traileren til Rascal Does Not Dream of a Knapsack Kid, den anden af to film i sequel animeprojektet til Rascal Does Not Dream (Seishun Buta Yarō) light novel serie. Teaseren annoncerer filmens premiere i Japan den 1. december.

Animeprojektet efterfølger adapterer den ottende og niende roman i franchisen: Rascal Does Not Dream of a Sister Venturing Out og Rascal Does Not Dream of a Knapsack Kid.

Rascal Does Not Dream of a Sister Venturing Out havde premiere i Japan den 23. juni. Filmen solgte 118.108 billetter i løbet af de første tre dage og tjente 175.648.924 yen (ca. 8.413.583 millioner kr) og blev dermed nummer 4 i Japan i premiereweekenden.

Rascal Does Not Dream of Bunny Girl Senpai (Seishun Buta Yarō wa Bunny Girl-senpai no Yume wo Minai), tv-anime-serien baseret på light novel serien, havde premiere i Japan i oktober 2018 og var på 13 afsnit. Animeen tilpasser historien op til det femte romanbind. Aniplex of America streamede serien på Cruchyroll, Funimation og andre tjenester.

Tidligere udgivet illustration til filmen

Rascal Does Not Dream of a Knapsack Kid.
© 2022 鴨志田 一/KADOKAWA/青ブタ Project

Kilde

Kategoriseret i: