Adult Swim annoncerede i går torsdag, at de producerer en ny original anime med titlen Lazarus (Lazaro på japansk) til Toonami med Shinichiro Watanabe (Cowboy Bebop, Samurai Champloo, Space Dandy) og animationsstudiet MAPPA (Chainsaw Man, Jujutsu Kaisen, Attack on Titan The Final Season).

Chad Stahelski (John Wick instruktør) er krediteret for actionsekvensdesignerne. Jazzsaxofonisten Kamasi Washington, elektronisk musikproducer Floating Points og musikproducer Bonobo vil komponere musikken. Adult Swim Festival i San Diego byder på et første kig på Lazarus her i weekenden den 22. juli.

Beskrivelse

Året er 2052 – en æra med hidtil uset fred og velstand hersker over hele kloden. Årsagen til dette: menneskeheden er blevet befriet fra sygdom og smerte. Den nobelprisvindende neurovidenskabsmand Dr. Skinner har udviklet et mirakellægemiddel uden synlige ulemper kaldet Hapuna. Hapuna bliver snart allestedsnærværende … og afgørende. Men kort efter Hapuna er officielt introduceret, forsvinder Dr. Skinner.

Tre år senere er verden gået videre. Men Dr. Skinner er vendt tilbage – denne gang, som en undergangsbebuder. Skinner meddeler, at Hapuna har en kort halveringstid. Alle, der har taget det, dør cirka tre år senere. Døden kommer for denne syndige verden – og kommer snart.

Som et svar på denne trussel er en speciel taskforce på 5 agenter samlet fra hele verden for at redde menneskeheden fra Skinners plan. Denne gruppe kaldes “Lazarus”. Kan de finde Skinner og udvikle en vaccine, inden tiden løber ud?

Kilder

LiveChart.me

Kategoriseret i: