Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Lupin III karakteren Jigen får ny live-action-film til oktober
Lupin III karakteren Jigen får ny live-action-film til oktober

Film og TV

Lupin III karakteren Jigen får ny live-action-film til oktober

Til oktober kommer der en live action film om Lupin IIIs trofaste skytte Jigen.

Tetsuji Tamayama (Hyakujuu Sentai Gaoranger, Casshern, NANA, Ajin: Demi-Human) gentager rollen som Lupin III mangaens skarpskytte Daisuke Jigen i live-action-filmen Jigen Daisuke, som får premiere på Amazon Prime Video verden over den 13. oktober. Amazon Studios og franchisens mangeårige anime-studie TMS Entertainment producerer actionfilmen, som fortæller en original historie om den seje, loyale, men melankolske karakter fra Monkey Punchs manga.

I den nye films historie fornemmer Jigen, at der er noget galt med hans trofaste Combat Magnum. Så han besøger Japan for første gang i årevis for at søge efter verdens største våbensmed (som tilfældigvis driver en urbutik).

Yoshimasa Akamatsu (BD ~Akechi Tantei Jimusho, Corpse Party: Book of Shadows) skrev manuskriptet, og Hajime Hashimoto (The Detective Is in the Bar franchise, AIBOU: Tokyo Detective Duo, Shimauma, Signal) instruerer.

Tamayama har tidligere spillet Jigen i live-action-filmen Lupin III fra 2014. Tamayama kommenterede, at han så 2014-animefilmen Lupin the IIIrd: Jigen’s Gravestone, som han sagde havde en edgier, mere voksen atmosfære end de tidligere anime-projekter. Han så frem til at inkorporere denne coolness i den nye film.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...

Anime

Den længe ventede Goblin Slayer II begynder til oktober.