Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Tonari no Yokai-san anime info
Tonari no Yokai-san anime info
© noho, East Press

Anime

Tonari no Yokai-san anime info

Til næste år kommer Tonai no Yokai-san om en kat på landet der pludselig bliver til en yokai.

Tidligere på året blev det annonceret at nohos manga Tonari no Yokai-san (Min nabo yokai (overnaturligt væsen/ånd)) får en anime-adaption. Nu har skaberen af ​​historien bekræftet at det bliver en anime-serie. Premieren vil finde sted i løbet af 2024. Yderligere detaljer, såsom produktionsfirmaet, er endnu ikke kendt på nuværende tidspunkt. Vi holder dig opdateret!

Nohos manga dukkede oprindeligt op på Twitter fra 2018, men blev derefter også udgivet af East Press via “Mato Grosso” hjemmesiden. Hovedhistorien består af fire bind, som alle er tilgængelige i Japan. En to-binds spin-off af mangaen er blevet annonceret og vil blive udgivet den 18. august 2023. Historien er endnu ikke nået til os.

Beskrivelse

Historien foregår i en landsby på landet og fortæller historien om de ubekymrede, hjertevarme og til tider mystiske liv for yokai, mennesker og guder, der lever side om side.

Den første historie handler om en 20-årig kat ved navn Buchio, der pludselig udvikler sig til en nekomata, et mystisk væsen. Buchio bekymrer sig om årsagen til den pludselige forvandling til en yokai, og sammen med en formskiftende ræv ved navn Yuri går Buchio nu på “Bakegaku” akademiet for overnaturlige skabninger.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...