Netflix har annonceret at der snart kommer en anime-adaption af Uru Okabes manga Good Night World på streamingtjenesten.

Animeen får premiere på Netflix den 12. oktober 2023. Katsuya Kikuchi (Idol Memories, The Royal Tutor) er ansvarlig for instruktion hos Studio NAZ. Michiko Yokote (Shirobako, Prison School, Cowboy Bebop) er ansvarlig for manuskripterne, mens Rena Okuyama (Idol Memories, The Royal Tutor) sørger for karakterdesigns og Takatsugu Wakabayashi (Skip and Loafer, Lucifer and the Biscuit Hammer) komponerer musikken. VTuberinden Kuzunoha vil synge åbningssangen “Black Crack”, og VTuber-duoen Nornis vil fremføre afslutningssangen “salvia”.

Good Night World manga laves til anime
© 岡部閏・小学館/GLM

Roller

  • Daisuke Hirose som Ichi / Taichiro
  • Arima Nobunaga Shimazaki som AAAAA / Asuma Arima
  • Akio Otsuka som Shiro Akabane / Kojiro Arima
  • Aya Endo som May / Sayaka Arima
  • Aoi Yuki som Pico
  • Ryohei Kimura som Leon
  • Hiroki Nanami som Sasumata
  • Kenjiro Tsuda som Shigatera
  • Rie Takahashi som Hana Kamuro
  • Inori Minase som Aya Arima

Der er flere kendte stemmer imellem, så der er ikke sparet på talentet der.

Beskrivelse

I onlinespillet “Planet” er der et meget stærkt hold bestående af fire spillere. Dette hold kaldes “The Akabane Family”, og dets medlemmer betragter sig selv som en pseudo-familie, der kun eksisterer i spillet.

Uden at de ved, er disse fire spillere i det virkelige liv alle en del af en brudt familie: en ældre bror, der er inde på sit værelse, en karriere-fokuseret yngre bror, en far, der ikke respekteres af sine egne børn, og en mor, der forsømmer sin egen husstand .

Kilde

Kategoriseret i: