Den officielle Twitter-konto for tv-anime serien baseret på Yuri Kitayama og Rivs Seirei Gensouki – Spirit Chronicles light novels annoncerede fredag, at anden sæson får premiere i 2024. Det er efterhånden lang tid siden at anden sæson blev annonceret tilbage i november 2021.

Den første sæson af Seirei Gensouki – Spirit Chronicles havde premiere i Japan på TV Tokyo-kanalen i juli 2021. Serien streamede på Crunchyroll, da den blev sendt i Japan.

Beskrivelse

Mød Rio: en følelsesløs forældreløs dreng, der bor i slummen. Som kun 7-årig indser han, at han faktisk er reinkarnationen af Haruto Amakawa, en japansk universitetsstuderende med en tragisk fortid. Mens Rio stadig ryster efter denne chokerende åbenbaring, finder han også ud af, at han besidder ekstremt stærke magiske evner og bruger sine nye kræfter til at løse kidnapningen af en lille pige. Hans gode gerning er anerkendt, og han belønnes ved at blive indskrevet i … et prestigefyldt akademi for adelige børn …?

Kilder

LiveChart.me

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,