Den officielle hjemmeside for tv-animeen baseret på Sametarō Fukadas I’m Giving the Disgraced Noble Lady I Rescued a Crash Course in Naughtiness: I’ll Spoil Her with Delicacies and Style to Make Her the Happiest Woman in the World! (Konyaku Haki Sareta Reijō o Hirotta Ore ga, Ikenai Koto o Oshiekomu -Oishi Mono o Tabesasete Oshare o Sasete, Sekai Ichi Shiawase na Shōjo ni Produce!-) light novel serie bekræftede fredag i showets anden reklamevideo, at animeen får premiere til oktober.

Videoen afslører og forhåndsviser også Yui Hizukis åbningstemasang “Ikenai Etranger.”

Roller

  • Tomokazu Sugita som Allen Crawford
  • Saori Hayami som Charlotte Evans
  • Lynn som Eruca Crawford
  • Naomi Ōzora som Miacha Bastetos
  • Atsumi Tanezaki som Lü
  • Ryotaro Okiayu som Gosetsu
  • Kaori Maeda som Natalia Evans

Folkene bag

Takashi Asami (episodeinstruktør på Black Clover, Pretty Boy Detective Club) instruerer animeen hos Zero-G og Digital Network Animation. Hiroki Uchida (Requiem of the Rose King, Whisper Me a Love Song) superviser seriens manuskripter, Miori Suzuki (nøgleanimator på Lupin III: The Woman Called Fujiko Mine, Nisemonogatari) designer karaktererne, og Masato Kōda (KonoSuba – God’s blessing on this wonderful world!!, Domestic Girlfriend) komponerer musikken.

I'm Giving the Disgraced Noble Lady I Rescued a Crash Course in Naughtiness TV anime trailer
© ふか田さめたろう/主婦と生活社・イケナイ教製作委員会

Beskrivelse

Hvad har en ung adelsdame, der nyligt er blevet forrådt af sin forlovede, mest brug for? Et lynkursus i alt frækt! Og hvem er bedre til at lære hende end den frygtede eremit-troldmand, der af en eller anden grund ikke kan lade være med at forkæle hende uendeligt?

Kilder

LiveChart.me

Kategoriseret i: