Eyeshield 21 har et nyt look i den animerede trailer lavet af Yusuke Murata (tegneren af mangaen) til seriens kommende BRAIN x BRAVE one-shot. One-shottet er beregnet til at fejre seriens 21-års jubilæum, da den først startede den 23. juli 2002. Yusuke Murata delte tidligere teaseren uden lydeffekter, mens den nye upload har dem. Han instruerede traileren og arbejdede med animatorer fra Village Studio og Kome Studio.

Detaljer om udgivelsesdatoen er endnu ikke afsløret, men du kan se traileren på hans officielle X (tidligere Twitter) konto:

Eyeshield 21 er en mangaserie skrevet af Riichiro Inagaki og illustreret af Yusuke Murata, og den blev udgivet i Shueishas Weekly Shonen Jump fra juli 2002 til juni 2009. Den endte med i alt 333 kapitler og har 37 samlede bind.
Den har også en anime-tilpasning, som blev co-produceret af TV Tokyo, NAS og studio Gallop og kørte i 145 episoder fra april 2005 til marts 2008. Eyeshield 21 har også to OVA-episoder og adskillige videospil. VIZ Media licenserede mangaen på engelsk, mens Crunchyroll streamer animeen.

Beskrivelse

Hvad har et svagt barn, der er blevet mobbet hele sit liv, at være afhængig af ud over sine egne ben? Sena Kobayakawa er ved at starte sit første år i gymnasiet, og han har lovet ikke at blive drillet længere. Desværre har fodboldholdets sadistiske kaptajn allerede et øje på Sena og hans lynhurtige fart.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,