I mere end et år er det blevet bekræftet, at den populære sportsanime “Haikyu!!” opnås en todelt filmserie. Nu har du den konkrete titel og logoet for den første film i serien Haikyu!! FINAL offentliggjort.

Således den første film Gekijoban Haikyu!! Gomi Suteba no Kessen (der er ingen engelsk titel endnu, men groft oversat er det The Film Haikyu: The Dumpster Battle). Filmen er baseret på kapitel 294 af mangaen og vil fokusere på det skæbnesvangre opgør mellem Karasuno og Nekoma gymnasierne. Filmene har endnu ikke fået en udgivelsesdato.

Beskrivelse

Mellemskoleeleven Hinata er besat af at spille volleyball. Selvom han faktisk er lidt for lille til sporten, gør han en stor indsats for at genoplive volleyballklubben på sin skole. Fuld af eufori deltager drengene i deres første turnering og bliver nådesløst ødelagt af Kageyama og hans hold. Men Hinata vil ikke give op og lover at besejre ham en dag.

Desværre kaster overgangen til gymnasiet ham en skruebold: Pludselig befinder han sig på samme hold som sin “fjende”. Så rivalerne skal blive kammerater på kortest mulig tid, hvilket er sværere end man tror på grund af udgangspositionen. Den konstante rivalisering mellem de to fører mere end én gang til latterlige øjeblikke, som gentagne gange driver de resterende spillere til randen af ​​et nervøst sammenbrud…

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,