Den officielle hjemmeside for den kommende I’m Giving the Disgraced Noble Lady I Rescued a Crash Course in Naughtiness anime har nu afsløret at den vil begynde den 4. oktober 2023 på japansk tv.

I'm Giving the Disgraced Noble Lady I Rescued a Crash Course in Naughtiness TV anime trailer
© ふか田さめたろう/主婦と生活社・イケナイ教製作委員会

Roller

  • Tomokazu Sugita som Allen Crawford
  • Saori Hayami som Charlotte Evans
  • Lynn som Eruca Crawford
  • Naomi Ōzora som Miacha Bastetos
  • Atsumi Tanezaki som Lü
  • Ryotaro Okiayu som Gosetsu
  • Kaori Maeda som Natalia Evans

Folkene bag

Takashi Asami (episodeinstruktør på Black Clover, Pretty Boy Detective Club) instruerer animeen hos Zero-G og Digital Network Animation. Hiroki Uchida (Requiem of the Rose King, Whisper Me a Love Song) superviser seriens manuskripter, Miori Suzuki (nøgleanimator på Lupin III: The Woman Called Fujiko Mine, Nisemonogatari) designer karaktererne, og Masato Kōda (KonoSuba – God’s blessing on this wonderful world!!, Domestic Girlfriend) komponerer musikken.

Beskrivelse

I et hjørne af skoven bor en menneskehadende tryllekunstner ved navn Allen. Han er frygtet af folk omkring ham og omtalt som “dæmonkongen”.

n dag, mens han levede sit liv som eneboer, møder Allen en ung pige ved navn Charlotte, som er brudt sammen. Selvom hun faktisk er uskyldig, blev hun anklaget for onde handlinger, hendes forlovelse blev brudt, og hun blev tvunget til at flygte fra sit hjemland.

Da Allen hører om dette, har han bitre minder om medlemmerne af en gruppe, som han engang troede var hans kammerater, der forrådte ham. Nu, da han hører historien om den uret, der er begået mod den 17-årige pige, beslutter han sig: “Jeg vil lade hende bo i mit hus og lære hende alle mulige onde ting…”

Tidligere trailer

Videoen afslører og forhåndsviser også Yui Hizukis åbningstemasang “Ikenai Etranger.”

Kilder

Kategoriseret i: