Den officielle X (tidligere Twitter) konto for den ny Urusei Yatsura anime, vil den anden sæson få premiere til januar 2024. En ny illustration er også blevet udgivet sammen med meddelelsen:

Urusei Yatsura sæson 2 illustration og info
©高橋留美子・小学館/アニメ「うる星やつら」製作委員会

Den ny anime reboot instrueres af Hideya Takahashi og Yasuhiro Kimura (begge JoJo’s Bizarre Adventure: Golden Wind) hos Studio David Productions. Yuuko Kakihara (Cells at Work!) er ansvarlig for manuskriptet, mens Naoyuki Asano (Mr. Osomatsu) er ansvarlig for karakterdesign. Musikken er komponeret af Masaru Yokoyama (Fruits Basket, Horimiya).

Animen vil have i alt 46 afsnit. Herhjemme kan du følge anime i simulcast på HIDIVE.
Første halvdel startede i oktober 2022 og sluttede i marts 2023. Allerede ved dens afslutning var det klart at der kom mere.

Den originale manga af Rumiko Takahashi (Ranma 1/2, Inuyasha) løb fra 1978 til 1987 og omfatter i alt 34 bind. Allerede i 1981 blev der lavet en anime af Studio Pierrot, som omfatter i alt 195 afsnit, 6 film og forskellige OVA’er. Fra afsnit 101 skiftede produktionen fra Pierrot til Studio Deen.

Beskrivelse

Den smukke alienprinsesse Lum lander på jorden med sin UFO, og den ulykkelige Ataru Moroboshis verden bliver vendt på hovedet! Bliver Lum den nye hersker over jorden? Eller vil Ataru på en eller anden måde mirakuløst redde verden fra rumvæsenets angreb?

Kilder

Kategoriseret i: