Den officielle Ghost in the Shell: SAC_2045 anime X (tidligere Twitter) konto har afsløret den nøjagtige udgivelsesdato for den anden opsamlingsfilm. Derudover er der frigivet nye optagelser fra filmen.

Filmen har titlen Kōkaku Kidōtai SAC_2045 Saigo no Ningen (Ghost in the Shell: SAC_2045 The Last Human) og vil blive vist i over 30 japanske biografer den 23. november. Den kommer givetvis senere på Netflix ligesom den første opsamlingsfilm.

Folkene bag

Den første sæson af 3DCG-animeen blev lavet af Studio Production I.G. instrueret af Kenji Kamiyama (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex) og Shinji Aramaki (Appleseed). Udover Production I.G var Solo Digital Arts også ansvarlig for produktionen af ​​serien.
Den første sæson omfatter tolv afsnit og fejrede sin globale premiere i april 2020 på Netflix streamingtjenesteplatformen.
Holdet fra første sæson står i høj grad for sæson 2 igen. Begge sæsoner og opsamlingsfilmen Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War er tilgængelige på Netflix herhjemme.

Musik

Den ny film vil bruge anden sæsons temasange, nemlig “Secret Ceremony” (herunder) og “No Time to Cast Anchor”, som begge fremføres af Millennium Parade og blev brugt som henholdsvis åbnings- og afslutningstemasange.

Roller

 • Akio Otsuka som Bato
 • Atsuko Tanaka som Motoko Kusanagi
 • Koichi Yamadera som Togusa
 • Hiroshi Naka som Daisuke Aramaki
 • Kaiji Soze som John Smith
 • Kenjiro Tsuda som Standard
 • Megumi Han som Purin Ezaki
 • Megumi Hayashibara som Takashi Shimamura
 • Sakiko Tamagawa som Tachikoma
 • Shigeo Kiyama som Kurisu Otomo Teito
 • Takashi Onozuka som Pazu
 • Taro Yamaguchi som Borma
 • Toru Ohkawa som Saito
 • Yutaka Nakano som Ishikawa

Illustration

Ghost in the Shell: SAC_2045 Season 2 film kommer til november
©Shirow Masamune, Production I.G/KODANSHA/GITS2045

Beskrivelse

Året er 2045. Som et resultat af Global Simultaneous Default, en økonomisk katastrofe, der rystede ethvert land på Jorden til dets grundlag, samt den eksplosive udvikling af kunstig intelligens, er verden kastet ud i den bæredygtige krig, en planlagt krig, der kan fortsætte på ubestemt tid. I denne nære fremtid er faldet endnu ikke blevet slemt nok til, at folk i deres daglige liv kan mærke risikoen for menneskets overlevelse, som A.I.

For at bekæmpe cyberkriminalitet begået af postmenneskene, en ny race af mennesker, der pludselig er opstået, tager Public Security Section 9, ledet af den fuldt kunstige cyborg Motoko Kusanagi, til Tokyo, som blev reduceret til ruiner i en tidligere krig. Hvad de finder der, er en flygtningegruppe, der kalder sig “N” og en fjendtlig amerikansk specialstyrke-enhed. Efterhånden som risikoen for atomkrig sat i gang af en kapret ubåd bliver stadig større, intensiveres tre-vejskampen mellem Public Security Section 9, Amerika og Posthumans.

Kilder

Kategoriseret i: