En ny promo-video er blevet udgivet på den officielle hjemmeside for Captain Tsubasa: Junior Youth Arc animeen, der bekræfter 1. oktober premieren for anden sæson af den nye Captain Tsubasa spin-off.

Som navnet antyder, bliver de nye afsnit af Captain Tsubasa adapteret fra den såkaldte “Junior Youth Arc”.

Serien bliver lavet af Studio KAI, instrueret af Katsumi Ono (Girly Air Force), mens den første sæson blev instrueret af Toshiyuki Kato hos Studio David Productions. Atsuhiro Tomioka (Pokémon XY) skal igen stå for manuskriptet, mens Hajime Watanabe (School Rumble) igen vil bidrage til karakterdesignet og vil besidde posten som animationschef. I videoen, der er linket til ovenfor, kan du høre en smagsprøve på Johnny’s West-åbningssangen “As One”.

Den første sæson var en direkte adaption af Yoichi Takahashis mangaserie og dækker plottet fra det første kapitel. Rebooten blev lanceret i anledning af 2018 FIFA World Cup i Rusland, hvor Japan nåede kvartfinalen.

Captain Tsubasa: Junior Youth Arc trailer
©高橋陽一/集英社・キャプテン翼シーズン2 ジュニアユース編製作委員会

Beskrivelse

Tsubasa Ozora har haft en stor passion siden hun var barn: at spille fodbold! Hans bold, der allerede en gang reddede hans liv, er som en uerstattelig ven for ham.
Efter hans familie flyttede, kan han ikke vente med at drible og udforske den nye by.
Han observerer en duel mellem de rivaliserende fodboldklubber Nankatsu og Shutetsu. Han beslutter sig for at involvere sig – uvidende om, at han står over for den regerende mesters målmands-es, Genzo Wakabayashi. Tsubasa scorer et mål og slutter sig derefter til Nankatsus hold. Kort efter ankommer Roberto Hongo, en tidligere brasiliansk stjerneangriber og ven af ​​Ozora-familien, for at tage Tsubasas hold under sine vinger og han har store planer…

Tidligere trailer

Kilde

Kategoriseret i: