Butareba -The Story of a Man Turned into a Pig- anime afslørede en ny illustration med hovedheltinden Jess, der giver et bad til titelkarakteren Pig. Derudover udgav serien en video fortalt af Yoshitsugu Matsuoka, Pigs stemmeskuespiller, for at dele et par trivia om grise. Animeen er planlagt til at få premiere til oktober.

Butareba The Story of a Man Turned into a Pig anime illustration og video
©2023 Takuma Sakai/KADOKAWA/Aniplex/BS11

Studio project No.9 animerer serien med Masayuki Takahashi som instruktør. Deko Akao skriver manuskripterne, Susumu Watanabe håndterer karakterdesign, og Kenichiro Suehiro og Mayuko samarbejder om at komponere musikken.

Butareba -The Story of a Man Turned into a Pig- trivia video

Butareba -The Story of a Man Turned into a Pig- er baseret på en isekai light-romanserie skrevet af Takuma Sakai og illustreret af Asagi Tohsaka kaldet Heat the Pig Liver (Buta no Liver wa Kanetsu Shiro). Light novels erien begyndte at udkomme i ASCII Media Works under deres Dengeki Bunko afdeling i marts 2020. En manga-adaption med kunst af Minami er blevet serieført i Seinen-mangamagasinet Dengeki Maoh siden august 2020.

Beskrivelse

Handlingen følger en utiltalende otaku, der reinkarnerer som en gris, efter at han besvimede, mens han spiste rå svinelever. I den nye verden møder han Jess, en pige, der kan læse tanker og acceptere ham som den han er, men hun planlægger at spise ham til sidst. Hun er dog i fare, og Pig er den eneste, der kan redde hende, mens han bruger sit nye færdighedssæt, som inkluderer en raffineret lugtesans.

Kilde

Kategoriseret i: