Den officielle X (tidligere Twitter) konto for I Shall Survive Using Potions! anime har nu afsløret premiere-datoen den 7. oktober 2023 på japansk TV.

TV-animeen bliver lavet af Studio Jumondo, hvor Nobuaki Nakanishi (Kasimasi – Girl Meets Girl) instruerer. Chisato Kikunaga (Don’t Hurt Me, My Healer!) adapterer Sukimas originale karakterdesigns, mens Takayo Ikami (Magical Girl Site) vil supervise manuskripterne. Musikken hos Pony Canyon er komponeret af Hiroaki Tsutsumi (Jujutsu Kaisen). Crunchyroll har allerede bekræftet en simulcast.

FUNA (Saving 80.000 Gold in Another World for my Retirement) lancerede historien i november 2015 på Shōsetsu-ka ni Narou-webstedet. Siden juni 2017 er light novel serien udgivet af Kodansha med illustrationer af Sukima. Der er indtil videre udgivet ni bind.

Teaser

Beskrivelse

En dag tog supervisoren med ansvar for at våge over Jorden sig af en forvrængning, da de lavede en fejl, der fik Kaoru Nagase til at miste sin fysiske krop.
Ikke bare det, men det at reinkarnere hende til en anden, mindre kulturelt avanceret verden er det eneste, de kan tilbyde at gøre for hende.

Kaoru er ikke en til at tage denne drejning af begivenhederne uden at kny, og hun stiller et krav: magten til at skabe eliksirer, når som helst hun har lyst, med hvilken effekt hun vil have det – og det stopper heller ikke der. Hun beder om en magisk varekasse, evnen til at forstå og tale alle sprog og den samme krop, hun havde, da hun var en femten-årig pige.

Ved at bruge sine nyfundne kræfter må Kaoru forsøge at skabe et stabilt liv for sig selv i en helt ny verden!

Tidligere trailere

Anden promo video

Første promo video

Roller

  • Rin Kusumi as Kaoru
  • Tomoyo Takayanagi as Francette
  • Moeka Koizumi as Emile
  • Haruki Iwata as Belle
  • Natsuki Kitagawa as Layette
  • Nao Tōyama som Celestine

Illustrationer

Kilde

Kategoriseret i: