Koei Tecmo har udgivet en ny trailer til det kommende videospil Fate/Samurai Remnant, som giver et indblik i spillets historie.

Action RPG’en er planlagt til at blive udgivet over hele verden den 29. september 2023 til PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch og pc via Steam. Videospillet tager os til det feudale Japan, hvor kampen om den hellige gral bryder ud. Kan den unge mester Miyamoto Iori og hans tjener Saber overleve farerne?

Karakterdesignerne i spillet blev skabt af Rei Wataru, som tidligere har arbejdet på Fate/Grand Order -Epic of Remnat- Pseudo-Singularity III. Hikaru Sakurai og Yuichiro Higashide (begge har blandt andet arbejdet på Fate/Grand Order) supervisede historien. Type-Moon administrerer projektet, mens Aniplex også yder support.

Beskrivelse

Det 4. år af Keian-æraen, Edo-perioden. Det er flere årtier siden afslutningen på en turbulent, blodgennemsyret æra. Folk nød fred og ro. Men en kamp mellem syv par Mestre og Servant er ved at begynde, da “Waxing Moon Ritual” udfolder sig i skyggerne. Miyamoto Iori, en ung mand i Asakusa, finder sig selv fanget i en hellig gral krigs vold.

Opening

Åbningssekvensen er produceret af animationsstudiet CloverWorks, hvor Nakaya Onsen fungerede som kreativ instruktør. I introen kan du også høre titelnummeret “Zanya Genso” af LICCA/Spiral Ladder for første gang.

Trailer to

Traileren afslørede to nye servants og fem rogue servant – som inkluderer Arjuna, Cu Chulainn og Tamamo Aria – som alle optrådte i tidligere værker i Fate serien. Spillets trailer teaser også en karakter ved navn Babylonia med stemme af Tomokazu Seki.

Trailer et

Traileren fremhæver spillets tjenere, hvor nogle nye tjenere får deres debut i spillet, og nogle vender tilbage, inklusive Miyamoto Musashi og Jeanne d’Arc Alter. Navnet på historiens hovedperson er Miyamoto Iori, og han er Mesteren for en unavngiven saber klasse servant. Miyamoto Musashi optræder som en berserker og er tjener for kurtisanen Takao Dayu. Jeanne d’Arc Alter optræder som en Lancer og er tjeneren for oprørernes overlevende Chiemon.
Andre mestre med endnu ukendte tjenere inkluderer Ming China-general Zheng Chenggong (med archer servant), krigsforsker Yui Shousetsu (med rider servant) og den svenske Clock Tower magiker Dorothea Coyett (med assassin servant).

Kilde

Kategoriseret i: