Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Kaina of the Great Snow Sea film trailer
Kaina of the Great Snow Sea film trailer

Anime

Kaina of the Great Snow Sea film trailer

En ny trailer og illustration er blevet udgivet på den officielle X (tidligere Twitter) konto for den kommende anime-film Kaina of the Great Snow Sea: Star Sage.

Instruktør Hiroaki Ando (Ajin) er ansvarlig for produktionen af ​​filmen hos Polygon Pictures-studiet. Sadayuki Murai (Natsume Yujin-cho) skriver manuskriptet sammen med Tetsuya Yamada (Knights of Sidonia). I mellemtiden tager Kohta Yamamoto (Attack on Titan Final Season) og Misaki Umase (Precure franchise) sig af musikken, mens Hiroyuki Sawano (Attack on Titan og Promare) bidrager med titelsangen. Filmen udkommer i de japanske biografer den 13. oktober 2023.

TV-animen af ​​Kaina of the Great Snow Sea blev også lavet på Polygon Pictures af det samme hold (med undtagelse af Hiroyuki Sawano). Den havde premiere januar 2023. Parallelt med den japanske tv-udsendelse kunne serien i elleve dele følges via Crunchyroll i simulcast.

Kaina of the Great Snow Sea film trailer
© 弐瓶勉/大雪海のカイナ製作委員会

Beskrivelse

Verden er indhyllet i et endeløst og stadigt voksende hav af sne. Menneskene lever en tilværelse enten sammenkrøbet ved rødderne af enorme træer på overfladen eller højt i baldakinen, der strækker sig over planetens atmosfære. Et tilfældigt møde mellem den unge mand Kaina fra baldakinen og den unge kvinde Liliha fra overfladen sætter gang i en kæde af begivenheder, der vil ændre verdens skæbne.

Ældre trailer

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...