Wandering Witch: The Journey of Elaina Elaina

Bellfines figur af Elaina fra “Wandering Witch: The Journey of Elaina” er tilbage!
Hun skynder sig over en brostensbelagt gade med en doughnut i munden og en pose med flere donuts i den ene hånd! Hun bærer sit læderetui og kosteskaft i den modsatte hånd og forsøger at smile til dig gennem en mundfuld donut. Hendes hår og tøj svajer med hendes bevægelse, og det samme gør den overdimensionerede kant af hendes hat – hun kan vises uden sin hat, hvis du vil.
Tag et kig på de omhyggelige detaljer på denne figur, ned til den skinnende gyldne kant på hendes støvler og det plaidmønster på hendes tørklæde. Hendes detaljerede base er inkluderet.

Udkommer februar 2024.

1/7skala figur. 22,2cm høj.

Lavet af Bellfine

Koster 1059kr. for den normale udgave og 1228kr. for DX udgaven (uden eventuel forsendelse og told som butikker her i Vesten kan medregne i angivet pris).

Kan bl.a. købes hos

Wandering Witch: The Journey of Elaina Elaina
©Jougi Shiraishi-SB Creative Corp./The Journey of Elaina Partners

The Witcher Bishoujo Ciri

Ciri fra CD PROJEKT REDs fængslende fantasy-RPG “The Witcher“, har nu sin anden optræden i BISHOUJO-serien, hvilket afspejler hendes skildring i spillet.
Omhyggelig opmærksomhed er blevet givet til detaljerne i hendes skjorte folder og tilbehør, mens hendes udtryk og kropsholdning smukt formidler en blanding af venlighed og styrke.
Denne figur er designet i en 1/7-skala og giver en mulighed for at bringe hende på linje med Geralt-versionen, hvilket giver fans mulighed for at værdsætte begge afbildninger side om side.

Udkommer marts 2024.

1/7skala figur. 22,2cm høj.

Lavet af Union Creative.

Koster 1127kr. (uden eventuel forsendelse og told som butikker her i Vesten kan medregne i angivet pris).

Kan bl.a. købes hos

The Witcher Bishoujo Ciri
© 2023 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. CD PROJEKT, CD PROJEKT logo, The Witcher, o gThe Witcher Logo, og Ciri er trademarks og/eller registered trademarks af CD PROJEKT S.A. i US og/eller andre lande. The Witcher spillet foregår i universet skabt af Andrzej Sapkowski i hans serie af bøger.

Miko Illustration Momoman-chan

Momoman-chan, en original figur illustreret af den populære kunstner Miko, er nu en lækker figur fra Union Creative!
Den nøgne hud, der er synlig i hullerne i hendes kostume i kinesisk stil i illustrationen, er omhyggeligt genskabt, og du vil elske hendes lidt sky udtryk, mens hun forsøger at trække sin nederdel tilbage på plads. Hun har også en stor kurv med dampede boller!

Udkommer maj 2024.

Ukendt skala figur. 24cm høj.

Lavet af Union Creative.

Koster 1042kr. (uden eventuel forsendelse og told som butikker her i Vesten kan medregne i angivet pris).

Kan bl.a. købes hos

Miko Illustration Momoman-chan
©みこ

Girls’ Frontline AK-12

“For at undgå overdrevent forbrug af processorkraft, vil jeg normalt ‘lukke’ mine øjne, vær forsikret, det vil ikke påvirke mit synsfelt og dømmekraft.”
Fra “Girls’ Frontline“, det populære smartphonespil, der nu fejrer sit 5-års jubilæum, kommer en 1/7-skala figur af kampgeværet T-Doll AK-12! AK-12s smukke sølvhår, lukkede øjne og blide smil er trofast blevet fanget i figurform.
Ikke alene er hendes våben også blevet bragt i figurform, men hendes slagmarksudstyr er også blevet omhyggeligt skabt. Hendes kappe er aftagelig, hvilket giver mulighed for en anden visningsmulighed!
En alternativ ansigtsplade med åbne øjne til at vise hende i “Deep Computing Mode” er inkluderet. Nyd hendes mere hensynsløse udseende sammenlignet med hendes typiske udseende!

Udkommer juli 2024.

1/7 skala figur. 26cm høj.

Lavet af Phat Company.

Koster 1410kr. (uden eventuel forsendelse og told som butikker her i Vesten kan medregne i angivet pris).

Kan bl.a. købes hos

Girls' Frontline AK-12
© SUNBORN Network Technology Co., Ltd. © SUNBORN Japan Co., Ltd.