Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Live-Action GTO (Great Teacher Onizuka) serien får ny TV special næste forår
Live-Action GTO (Great Teacher Onizuka) serien får ny TV special næste forår
© Fuji TV

Film og TV

Live-Action GTO (Great Teacher Onizuka) serien får ny TV special næste forår

Takashi Sorimachi vender tilbage som Onizuka 26 år senere.

Fuji TV annoncerede fredag, at 1998-live-action-seriens adaption af Tohru Fujisawas GTO manga vil få en ny tv-special med titlen GTO Revival, der vil blive vist på Kansai TV, Fuji TV og deres netværksselskaber i foråret 2024. Takashi Sorimachi vender tilbage til rolle som hovedperson Eikichi Onizuka.

Om de tidligere titler

Den originale manga inspirerede en tv-anime, såvel som adaptionen af live-action-serien fra 1998, forskellige tv-specials gennem årene og en live-action-film i 2000. GTO: The Early Years inspirerede en ny live-action-serie adaption i februar 2020.

Fujisawa lancerede GTO: Paradise Lost spinoff-manga i Kodansha’s Weekly Young Magazine i april 2014, og den kører stadig. Kodansha USA Publishing udgiver også mangaen digitalt på engelsk. Fujisawa udtalte i 2021, at GTO: Paradise Lost er beregnet til at være den “sidste” manga i GTO serien.

Beskrivelse

Mød Eikichi Onizuka, en 22-årig jomfru og eks-biker. Han er rå, bander og har et temperament der springer i luften på et splitsekund. Hans mål, at være den bedste gymnasielærer i verden!

Selvfølgelig er den eneste grund til, at han vil være lærer, så han kan prøve at score de hotte elever? Før Onizuka kan blive lærer, skal han arbejde som lærerstuderende for at få sine akkreditiver.

Han tror måske, at han er den hårdeste fyr på campus, men når han møder sin klasse fuld af bøller, afpressere og svindlende sadister, bliver han nødt til at bevise det.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Figurer og merchandise

Her er fire nendoroids mere der udkommer til februar 2024: en guitarist, en ånd, en åndejæger og en dukke.