Den officielle hjemmeside for tv-anime serien baseret på Ichika Isshiki og fames Berserk of Gluttony (Bōshoku no Berserk: Ore Dake Level to Iu Gainen wo Toppa Suru) light novel serie afslørede at animeen vil streame først på de japanske U-NEXT og Anime Hōdai tjenester, der starter den 1. oktober, før dens (japanske) tv-premiere den 4. oktober.

Hjemmesiden afslørede også en hovedillustration.

Berserk of Gluttony info om anime premiere
© 一色一凛/マイクロマガジン社/暴食のベルセルク製作委員会

Trailer

Info

Du vil høre følgende japanske stemmer i serien:

  • Ryota Ohsaka som Fate Graphite
  • Tomokazu Seki som det sorte sværd Greed
  • Hisako Tōjō som Roxy
  • Misato Matsuoka som Myne
  • Hitomi Sekine som Eris

Åbningen har titlen “Jekyll & Hyde” og udføres af vokalgruppen EverdreaM, som består af de to ovennævnte stemmeskuespillerinder. De to vil også bidrage med slutningen “Ao no Genseki”.

Tetsuya Yanagisawa (High School DxD, Orient) instruerer hos Studio A.C.G.T, mens Mariko Kunisawa (Ascendance of a Bookworm, Orient) superviser manuskripterne. De originale karakterdesigns lavet af fame er tilpasset til animation af Takafumi Furusawa (nøgleanimationer på A Certain Scientific Railgun S, Orient).

Beskrivelse

Fate Graphite er en af de forladte (forsaken). Forbandet med evnen “Gluttony”, sulter han altid, aldrig mæt … indtil den dag, han dræber en døende tyv og fortærer mandens styrke – og hans sjæl. Fates sande sult er vågnet, og hvis han kan lære at kontrollere sin magt, vil han endelig være herre over sin egen skæbne.

Tidligere illustration

Berserk of Gluttony laves til TV anime

Kilde

Kategoriseret i: