Efter den japanske premiere på det 10. afsnit af anden del af Bleach: Thousand-Year Blood War The Separation er der udgivet en teaser til en ny Burn The Witch anime adaption. Denne vil adaptere prequel one-shot kapitlet, der blev offentliggjort i 50-års jubilæumsudgaven af Shonen Jump, udgivet i Japan i 2018. Teaseren er indlejret nedenfor.

Burn the Witch #0.8 vil blive produceret af det samme hold, som producerede de tidligere Burn the Witch anime adaption hos Studio Colorido og Team Yamahitsuji, mens rollebesætningen fra tidligere anime-tilpasninger også vil vende tilbage uændret.

Folkene bag

  • Instruktør Tatsuro Kawano (animationsinstruktør på Psycho-Pass 2) og Yuji Shimizu
  • Manuskript Chika Suzumura
  • Character designs Natsuki Yamada
  • Drage designs Keisuke Okura
  • Musik komposition Keiji Inai (DanMachi)
  • Studie Studio Colorido og Yamahitsuji-teamet

Roller

  • Nami Spangle – Asami
  • Noel Niihashi – Yuina Yamada

Beskrivelse

Historien handler om Noel Niihashi og Nini Spangle, der arbejder som hekse i Wing Bird-hovedkvarteret i Reverse London. Alle dem, der bor i Reverse London, er i stand til at se overnaturlige væsener som drager. Selvom Noel og Nini faktisk er travlt med at fremme den fredelige sameksistens mellem mennesker og disse væsener, er de stadig nødt til at gå på mission for at udslette onde skabninger.

Trailer for den tidligere anime adaption

Denne kan ses på Crunchyroll, så mon denne næste del også kommer der.

Teaser

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,