Kadokawa udgav i søndags den anden reklamevideo til anime serien baseret på Akira Amanos Ron Kamonohashi: Deranged Detective (Kamonohashi Ron no Kindan Suiri). Serien får premiere den 2. oktober 2023 og beskrives som “første sæson” så det forventes at der kommer mere.

Folkene bag

Projektet laves hos Studio diomedéa under ledelse af Shota Ihata (The Saint’s Magic Power is Omnipotent). Wataru Watari (Girlish Number) vil supervise seriens manuskripter, mens Masakazu Ishikawa (Squid Girl) vil supervise karakterdesign. Yo Tsuji (Miss Hokusai) er ansvarlig for at komponere musikken.

Stemmer

  • Junya Enoki som Totomaru Ishiki
  • Yohei Azakami som Ron Kamonohashi
  • Yoko Hikasa som Amamiya
  • Taku Yashiro som Spitz Feire
  • Jun Fukuyama som Omito Kawasemi
  • Nao Tōyama som Mofu Uzaki

Beskrivelse

Ron Kamonohashi er en mester i sit håndværk. Som den bedste i sin klasse på det velkendte BLUE detektivakademi og med en opklaringsprocent på 100% er der intet, der står i vejen for hans stejle karriere. Men hvorfor spilder sådan et geni sit talent og lukker sig af fra omverdenen i sin lejlighed?
Detektiv Totomaru Isshiki skal først løse dette mysterium, før han kan få Rons hjælp til at opklare en række mystiske mord. For desværre mangler den naive Toto selv enhver form for talent for kombination…

Trailer 1

Tidligere trailer

Kilde

Kategoriseret i: