Den første promo-video til animeen Sasaki and Peeps er blevet udgivet på KADOKAWAs YouTube-kanal, og afslørede yderligere medvirkende. Der er også en nyt illustration at beundre.

Projektet bliver skabt i animationsstudiet SILVER LINK under ledelse af Mirai Minato (Masamune-kuns Revenge). Deko Akao (Komi Can’t Communicate) vil overvåge manuskripterne, mens Saori Nakashiki (The Great Jahy Will Not Be Defeated!) vil skabe karakterdesigns. Premieren er planlagt til at finde sted til januar 2024.

Romanserien er blevet udgivet af Kadokawa siden januar 2021 og er endnu ikke afsluttet. En manga-tilpasning skrevet af Pureji Osho vises i øjeblikket på Kadokawas ComicWalker-websted. Engelsksprogede oversættelser af romanen og mangaen udgives af ​​Yen Press.

Beskrivelse

Selvom Sasakis bizarre arbejdsliv er fyldt med opgaver, efterlader det ham altid utilfreds og træt sidst på dagen. På udkig efter kammeratskab til at udfylde tomrummet i hans liv besøger Sasaki en dyrehandel, uvidende om, at denne beslutning vil ændre hans liv for altid. Efter at have valgt en fortryllende fugl og taget den med sig hjem… afslører hans nye dyrekammerat pludselig, at han er en utrolig vismand fra en fremmed verden, der direkte giver Sasaki overnaturlige kræfter og kraften til at rejse mellem de to verdener. Alt Sasaki ønsker er at bruge disse nye kræfter til at leve et liv i fred og ro, men der er mere end et par skøre karakterer, der kunne stå i vejen…

Roller

  • Miyu Tomita som Elsa
  • Inori Minase som Magical Pink
  • Ryotaro Okiayu som Akutsu

Illustration

Sasaki and Peeps anime trailer
©2024 ぶんころり,カントク/KADOKAWA/佐々木とピーちゃん

Kilde

Kategoriseret i: