Kadokawa har udgivet den første trailer til KonoSuba – God’s blessing on this wonderful world! 3, den tredje tv-anime-sæson af hoved KonoSuba – God’s blessing on this wonderful world!! animeen. Den udsendes næste år (2024), så efter dette års Megumin spinoff serien skal vi vente nogen tid endnu.

Folkene bag

Takaomi Kanasaki, en tidligere anime-instruktør, vil påtage sig rollen som chef-instruktør på tredje sæson hos Drive.

De foregående to sæsoner af serien blev animeret af Studio DEEN, mens filmen blev animeret af J.C. Staff.

Yujiro Abe, kendt for sit arbejde som episodeinstruktør på serier som Kaguya-sama: Love is War og Great Pretender, skal instruere serien. Makoto Uezu vil igen være ansvarlig for seriens manuskripter. Koichi Kikuta vender tilbage som karakterdesigner for tredje sæson.

Illustration

Kadokawa præsenterede også en “ultra teaser illustration” for den nye sæson:

KonoSuba – God's blessing on this wonderful world! 3 anime kommer i 2024
© 2024 暁なつめ・三嶋くろね/KADOKAWA/こ のすば3製作委員会

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,