Den 24. og sidste episode af Blue Orchestra (Ao no Orchestra) tv-anime sluttede med en meddelelse søndag, at en anden sæson er under produktion. Anime-serien produceret af Nippon Animation havde på NHK-E den 9. april.

Ao no Orchestra tilpasser Makoto Akuis musikalske drama-manga, som hun lancerede på MangaONE-applikationen i april 2017 og i Ura Sunday magazine den følgende måned. Shogakukan udgav det 11. bind den 31. marts. Ao no Orchestra har solgt 4 millioner eksemplarer (i betydningen i omløb).

Beskrivelse

Engang et prisvindende violinvidunder, opgav Hajime musikken, efter at hans far, den professionelle violinist Ryuuji Aono, var involveret i en skandale, der fik medierne til at chikanere hans familie. Nu bor Hajime alene med sin mor og går ind i sit sidste år på mellemskolen, og han kæmper for at finde en ny karrierevej. Lyden af hans klassekammerat Ritsuko Akine, der spiller violin, inspirerer dog Hajime til endnu en gang at drømme om en musikalsk karriere.

Med hjælp fra Ritsuko forbereder Hajime sig til at tage optagelsesprøven til den prestigefyldte Umimaku High School. Men hvis han ønsker at slutte sig til Umimakus orkester, må Hajime overvinde sit tidligere traume og åbne sig for nye musikalske horisonter.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,