Netflix har udgivet en engelsk-undertekstet trailer og illustration til animeen baseret på CAPCOMs Onimusha spil. Selskabet annoncerede animeens rollebesætning, flere medarbejdere og verdensomspændende premieredato den 2. november.

Traileren afslører og viser også animeens temasang “The Loneliest” af det italienske rockband Måneskin. Netflix beskriver animeen som en “serie”.

Roller

  • Akio Ōtsuka som Musashi Miyamoto
  • Toshihiko Seki som Kojiro Sasaki
  • Houchu Ohtsuka som Kensuke Matsui
  • Daiki Yamashita som Sahei
  • Subaru Kimura som Goro-Maru
  • Katsuyuki Konishi som Heikuro
  • Kazuyuki Okitsu som Kaizen
  • Makoto Furukawa som Gensai
  • Aya Yamane som Sayo
  • Ryohei Kimura som Iemon

Serien bruger den afdøde produktive skuespiller Toshirō Mifune (Rashomon, Seven Samurai) som model for karakteren Miyamoto Musashi.

Folkene bag

Shinya Sugai (Walking Meat, Dragon’s Dogma) instruerer animeen hos Sublimation. Hideyuki Kurata (Read or Die originale romaner, Made in Abyss, Goblin Slayer) og Koji Endo (live-action Blade of the Immortal, JoJo’s Bizarre Adventure: Diamond Is Unbreakable) komponerer musikken. Shochiku er krediteret for historisk tilsyn. Keiji Tsuji (13 Assassins, live-action Blade of the Immortal) er stuntkoordinator. Kim Jung Gi er krediteret for karakterdesign, bortset fra karakteren af Miyamoto Musashi beskrevet ovenfor, som er krediteret til Manilyn Toledana.

Den berømte instruktør Takashi Miike (live-action Ichi the Killer, Blade of the Immortal, Crows Zero, JoJo’s Bizarre Adventure: Diamond Is Unbreakable, Terraformars) fungerer som den tilsynsførende instruktør.

Illustration

Onimusha anime trailer
© Netflix

Spillene

CAPCOM udgav Onimusha Sengoku æra survival action spilserien i 2001. Spillene i serien genfortæller historier fra Sengoku-æraen, men med overnaturlige elementer. Det seneste spil i serien, en remaster af Onimusha: Warlords, blev udgivet i januar 2019.

Kilder

Kategoriseret i: